Købs- og leveringsbetingelser


Fragt
Fragtprisen til Danmark er kr. 0,- uanset hvor mange varer du køber.

 

Mulige betalingsmetoder:
- Kortbetaling
Gebyr: 0 DKK
I samarbejde med Certitrade AB´s kortbetalingsløsning - an af Skandinaviens førende selskaber for kortbetaling - gennemfører vi alle transaktioner efter den nye sikkerhedstandarden 3D-secure. Al information er krypteret med SSL - 128 bit og har 100 % sikkerhed. Pengene reserveres på din konto i 24 timer fra din bestilling.
 

- Bankoverførsel

Gebyr: 0 DKK

Ønsker du at betale med bankoverførsel bedes du kontakte os for nærmere information. En bankoverførsel modtages hos os 1 arbejdsdag efter din betaling og varen afsendes samme dag som betalingen modtages.

 

- PayPal

Gebyr: 0 DKK

PayPal har idag over 150 millioner brugere og er du en af dem kan du handle hos os med din PayPal-konto. Du vælger PayPal som betalingsmåde ved kassen og sendes trygt og sikkert videre til PayPals betalingsside. Hvis du ikke har en PayPal-konto, men ønsker at oprette en, kan du læse mere på www.paypal.dk.
 

Leveringstid 

Leveringstiden fra Sverige til Danmark er 2-10 hverdage.


Leveringsmåde

Vi sender alle bestillinger med Schenker. Efter at Schenker har afhentet bestillingen hos os ankommer den 1-4 dag senere. Herfra leveres den til den leveringsadresse du angav ved bestillingen. Hvis du ikke er hjemme ved første leveringsforsøg vil du blive kontaktet af Schenker telefonisk for aftale af ny tid for levering (det koster ikke ekstra hvis du ikke er hjemme ved første leveringsforsøg, det eneste der sker er at du modtager din bestilling 1 dag senere). Priisma er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaget af transport-firma.


Reklamation og returret
Hvis du som kunde kan påvise fejl ved varen har du altid ret til at returnere varen indenfor 14 dage fra modtagelsen.
Du anbringer varen i den emballage du modtog den i og returnerer den med Post Danmark/DB Schenker/DHL. Kontakt altid priisma før du returnerer en vare, så vi er i stand til at sende nogen konnossement.
Hele købsprisen og transportonkostninger tur og retur føres tilbage til dit Visa- eller Mastercard samme dag som vi får varen retur (generelt 1 dag efter afsendelse). Er du usikker på fremgangsmåden kan du kontakte os for rådgivning om nemmeste metode.

Fortrydelsesret
Du har altid ret til at returnere bestilte fejlfri varer uden angivelse af årsag (ikke for erhvervslivet). Dette skal meddeles hurtigst muligt, dog senest indenfor fjorten (14) dage fra modtagelsen af varen. 
Ved returnering betaler priisma ikke fragtomkostningerne. Du sender varen tilbage på samme måde som ved en reklamation. Hele købsprisen overføres til dit Visa- eller Mastercard samme dag som vi modtager varet (generelt set 1 dag efter afsendelse).

Hvordan håndteres mine personlige oplysninger?
Dine personlige oplysninger håndteres fuldt fortroligt, efter gældende regler i lov om privatliv.

 

     

Produceret af:  Wikinggruppen