priisma

Om priisma

Velkommen til priisma - Nordens største butik for vægure!

Vores udvalg består af alt fra klassiske pendulure og stationsure med rødderne i Bauhaus til vægure inspireret af pop-art. priisma startede da der manglede en butik med et rigtig stort udvalg af vægure. Mens vi selv ledte efter ure fandt vi møbelforretninger der solgte ure, urmagere der solgte ure, indretningsbutikker der solgte ure og tøjfirmaer der solgte ure. Det de havde til fælles var at de havde et lille udvalg af vægure, og at fokus var på andre produkter. For at kunne tilbyde et stort udvalg af vægure kræves der et stort marked. priisma er derfor en webbutik med salg på hele det nordiske marked. Den store indkøbsvolumen hjælper os med at tilbyde ure til konkurrencedygtige priser. Vi håber at du vil nyde opholdet i vores butik. I den sidste ende er det urene der afgør om købet svarer til forventningerne. Vi har derfor valgt at samarbejde med flere af verdens førende producenter af vægure.


Køb trygt hos priisma

For at forenkle og skabe tryghed for vores kunder har vi valgt at certificere i henhold til Trygg e-handel standard, svensk distancehandels sikkerhedscertificering for websteder. priisma benytter Certitrade AB’s kortbetalingsløsninger for Visa- og Mastercard – det mest moderne og sikre system for kortbetalinger. Al information er krypteret med SSL – 128 bit og alle transaktioner gennemføres i henhold til den nye sikkerhedsstandard 3D-Secure. Fragtprisen til Danmark er kr. 0,- uanset hvor mange varer du køber. Der er naturligvis tale om et åbent køb. For at læse mere om vores købs- og leveringsbetingelser bedes du klikke på punkter ”Betingelser” i menulinjen.


Kundekontakt hos priisma

Vi ved at det er vigtigt for kunderne at få svar på spørgsmål og tvivl der kan opstå. priisma har derfor telefontid i tidsrummet: 08.00 – 20.00 alle ugens dage. Du kan også sende en mail hvis du foretrækker dette. Vi besvarer normalt mails indenfor 30 minutter. Har du ønsker, spørgsmål eller råd hører vi gerne fra dig.
Endnu en gang: Hjertelig velkommen, vi håber du nyder besøget!
/p r ii s m a

 

     

Produceret af:  Wikinggruppen